Seglingsevent

Vårt upplägg för seglingsevent bygger på lång erfarenhet, över 600 events riktade till företag och privatpersoner. Vi vet hur man skapar en välkomnande atmosfär, får alla deltagare att fokusera på uppgiften och samtidigt känna sig trygga med seglingsmomenten. Vi skapar en plattform för dig och dina kunder där ni naturligt utvecklar och stärker relationer, bygger varumärke och gör affärer. De företagsevent som vi arrangerar är i huvudsak av två slag: Företag som tar med sina medarbetare för att stärka sammanhållningen i gruppen och kundevent där seglingen ger en plattform att lära känna sina kunder under avslappnande former. Vi börjar dagen med en kortare genomgång av hur våra båtar fungerar och hur eventet är upplagt innan vi sätter på oss seglingskläder som vi tillhandahåller. Vi tar oss ut på vattnet  och bekantar oss med båten innan racen startar. Ni får själva styra båten och trimma seglen, medan coachen hjälper er att utvecklas som seglare. Dagen avslutas med ett finalrace där en vinnare så småningom koras. Väl iland håller vi en prisutdelning kanske i samband med en After Sail eller en middag, allt enligt era önskemål. Hör av er till oss så berättar vi mer!

Paketet inkluderar

Grupper från 6 till 120 personer

4 gäster per segelbåt

1 erfaren seglingscoach på varje båt

Seglarjacka och byxor samt flytväst

Ni styr själva och coacherna guidar er till intensiv racing

Tillägg

Skogshem & Wijk

Tillsammans med Skogshem & Wijk erbjuder vi en välförtjänt after-sail öl, nyttig lunchbuffé, hembakad fika eller barbecue. Eller en eventarena med tusen möjligheter från trevliga möteslokaler till hotellrum. Allt finns i direkt anslutning till vår brygga och segelbåtar. En oslagbar kombo.

Fotograf

Låt våra erfarna fotografer med bild och video skapa proffsigt material för er och era kunder att lägga ut på sociala medier, webb och intranät. Förstärk känslan och föreviga stunderna. Bilder och video som engagerar och lockar tillbaka känslan.

Speaker

En engagerande speaker lyfter de större eventen och håller tempo och spänning hos alla deltagare. Vår samarbetspartner ”Mål i Mun” har 15 års erfarenhet att referera seglingstävlingar. Rekommenderas särskilt för grupper över 40 personer.

Profilkläder och give aways

Förstärk eventet och ert varumärke med snygga kepsar eller praktiska väskor som giveaways till era kunder. I samarbete med välkända Gill Marine hjälper vi till att ta fram passande profilkläder till ert event med er tryckta företagslogga.

Seglingscoacher

Youth Americas Cup Anställd på Artemis racing Flera säsonger i RC44 Mothseglare

Nils Åkervall

Nils Åkervall

Seglar väldscupen i Matchracing Rankad 15 i världen i Matchracing

Ann Johnson

Ann Johnson

2 st SM vindsurfing 4:e plats VM vindsurfing Speaker på Volvo Ocean Race, Gotland Runt och 49:er EM

Carl-Magnus Sörensson

Professionell speaker

SM segling i J70 Melges VM 1:a plats i Gotland Runt 3:e ORCi EM 6 m EM

Gustav Löwing

Seglingscoach

Seglat 13 Gotland Runt 2 förstaplatser Gotland Runt 3:a ORCi EM 2:a SM i 6m Seglat laser, 420 och J80 SM 1:a Hyundai cup

Jonas Danielson

Seglingscoach

Seglat över 20 Gotland Runt VM X99 SM i Express SM i Drake ORCi VM

Fredrik Westin

Seglingscoach

1:a Hobie 16 EM 1:a ISAF World Cup Nacra 17 2:a Laser Radial VM Årets seglare 2009

Tim Shuwalow

Seglingscoach

2 st förstaplatser Gotland Runt Korea Match Cup 2011. EM och SM medaljer i olika båtklasser OS i Nacra 17 multihull 2013

David Jonsson

Seglingscoach

Svensk mästare i FarrEast 28 2018 Vinnare allsvenskan 2017, 2018 och 2019 Seglar världscupen i Matchracing. Rankad 11 på matchracingens världsranking.

Linnea Floser

COO, Coach

Vinnare Allsvenskan 2018 3a Nordstream race 2019 Projektledare och Atlantseglare

Christian Harding

Christian Harding

Läs mer om vårt team
McKinsey & Company
"Ett proffsigt och lyckat upplägg för en kväll av teambuilding och kul tävling i naturen! Coacherna var duktiga och gjorde det till en trygg och lärorik upplevelse för alla ombord - oavsett seglingserfarenhet"
- Max Friberg - managementkonsult
Axel Johnson International
“Tack för proffsigt och mycket väl genomfört seglingsarrangemang. Det kommer säkert att leda till fler övningar från vår sida.”
- Mats R. Karlsson - koncernchef

Bokningsförfrågan?

Sedan 2005 har AtSea Events genomfört över 500 events med 12 000 gäster. Vi vet hur man skapar en välkomnande atmosfär, får alla deltagare att fokusera på uppgiften och samtidigt känna sig trygga med seglingsmomenten.

Eller slå oss en signal på 08 - 505 570 30